16 December 2009

Merepek meraban

telefon bimbit saya masih d hospital...
lme nya kena operate,,cian kat die...
doktor pon tak tahu nak trace apa sakit die....

dah lar apa yang ko mengarut nie setaaannn.....
hp aku kat hospital..
rindu nak tangkap2 gambar...

tapi fa8 kasik pinjam hp die dulu..yea!!
tapi hp die yang ke2, yang samsung tue..
sangat bertuah kalau die kasik aku pinjam hp express music die...

tapi kalau kasik pinjam, bagus jugak.. wink wink..aku boleh koya-koya dgn adik beradik aku, konon2 hp baru...
~lalala~ stop!!

entry nie tak de motif ye kawan-kawan...
daa~




3 comments:

  1. hhaah. sempat lg tu nk berkunun2 ada hp br ng hp pinjm.. ehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete