23 September 2015

Menginap di Hotel Snooze Too, Cameron Highlands #miezafarridjalan2

Highly Recommended sangat hotel ni, even hotel bajet tapi sangat selesa. Tak rasa pon macam kita duduk hotel bajet. Lagipon Snooze Too ini bangunan baru, itu yang membuatkan lagi selesa. Security pon ok sebab once kita nak masuk hotel itu, kena guna access card, so tak semua orang yang boleh masuk hotel ini.

 

Sebab kebanyakan hotel bajet tak de lif, sebab kitorang book hotel kat agoda, so macam risau jugak kalau dapat bilik tingkat 3 or 4, lepas tu tak de lif. Tapi nasib baik Snooze Too Hotel ni ada lif.. hehe tak de lah penat naik tangga.

Terletak betul betul di Pekan Brinchang, so kebanyakan tempat kitorang jalan kaki jer. Nak ke Cactus Valley dan Big Red Strawberry kitorang dah save minyak kat situ. Sebab jalan kaki jer, tapi berbukit, semput jugak.. haha Pasar malam Brinchang pon kitorang jalan kaki jer.
Lagi satu tentang hotel ini yang saya suka sangat wifi sangat laju.. Dasar!!

 

Design kat café dia pon comel comel and kreatif, sebab tu bilik pon cantik. Tapi hotel ini tak sediakan breakfast tau. Kitorang pon breakfast dalam bilik jer, buat air, cicah biskut pon sedap, hehe

 


Gambar dalam bilik kena google sebab memang tak tangkap gambar kat dalam bilik.. kecil tapi sangat selesa, kiranya tak horror lah.. hahaha Aircond xde tapi ada kipas, sepanjang kitorang tidur tak pernah pasang kipas pon sebab dah sedia sejuk..

More information, boleh view facebook Snooze Too ini. Kalau korang email pon untuk pertanyaan, diorang akan reply. Sebab
mula-mula kita email, then terus beli kat Agoda jer.. =)

6 comments:

  1. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Rindu nk g cameron..blh survey hotel ni..hihi

    ReplyDelete