14 August 2010

macam tak percaya

Bila tiga kali mimpi berunsurkan air, orang kata rezeki nak datang bergolek...betul ke??
tapi aku mcm tak percaya, alah, mimpi kan mainan tidur =)

tapi korang ingat tak pada contest hijau yang aku pernah masuk??

mungkin betul petanda mimpi tue, rezeki nak datang bergolek, macam tahu-tahu jer birthday aku nak dekat nie, dapat pulak hadiah....26hb8 ok...cepat tulis dalam diary =)

one drop perfume =)

perfume only you aku dah habis, balik raya nanti baru nak pergi merembat di melaka sentral, but sementra nie guna dulu perfume avon, tapi macam tahu-tahu jer taw...malu lah i~ jimat duit =)

aku pemenang bagi kategori wanita *mcm tua je panggil wanita =P kategori perempuan..
dan asada bagi kategori jejaka..
maklumat lanjut semua ada disini, ye lah kot korang tak percaya...

aku first time taw menang contest nie *tu jakun terlebih, tak macam asada, asik menang contest jer,,,jeles =P

inilah gambar yang aku pertaruhkan =) hijau itu cantik...waahh~

kepada cik puan eikasyaza, terima kasih memilih saya sebagai pemenang...dapat juga pakai perfume baru raya nanti...wallah..wangi lah saya nanti..hep, sekarang pon wangi tapi raya nanti lagi wangi sebab one drop perfume =)

saya juga menganggap hadiah ini sempena hadiah birthday saya...nie asik cakap pasal birthday, ada makna kah?? *paham-paham je lah....(ckp mcm dlm iklan libress adibah noor)

semoga keluarga eikasyaza dilimpahi rezeki pada bulan ramadhan yang mulia ini =)
terima kasih banyak-banyak =)
senyum sampai ke telinga =) maklum lah dah lama akaaak ko nie tak dapat hadiah =P



4 comments:

  1. tahniah...wah..dpt 2 ker?nice...

    ReplyDelete
  2. tak lar..
    satu jer...satu lagi hadiah untuk lelaki =)

    ReplyDelete
  3. hahaha.. manade selalu menang contest. baru berapa kali je yg menang tu. ada org lg dahsyat, join contest je mesti menang punya.. huhu.. [xtau sape..] ngee =P

    apa-apa pun.. congrats!

    kenapa dgn 26 ogos? tarikh ape tu. blur.. lalala~

    ReplyDelete
  4. asada..owh,,buat-buat blur ye??

    ReplyDelete