28 August 2010

hAdiah birthday daripada kawan-kawan

besday disambut oleh housemate mlm besday aku tue..dan disertakan juga bersama maisarah dan nadia..
gmbar non ado lah..seksi ok..dengan tuala kt kepala, baru lepas mandi..hihi
pandai betul mereka berlakon tika itu...aku yang tengah syok update blog, tiba-tiba datang kek berserta lilin masuk ke dalam bilikku =)

meh aku nak bagitahu hadiah daripada kawan-kawan aku...
hadiah dari farrid tak de =( tak pe, nanti blk melaka ada lah kan..*sedapkan hati..

yang ini datang dari housemate aku, diorang kongsi hadiah nie bertiga, jihah, sal dengan yuyu..


sampul kuning bersama kotak ckartun coklat yang sungguh comel, tak sabar nak tengok apakah isi kandungan nya,,mereka excited suruh aku bukak taw...

tadaaa~~!! baju tidur fink kale ok...betul-betul mengikut tema raya tahun nie... i like~~

kad kecil come lote yang disertakan sekali bersama kotak hadiah dan hadiah pink...

ok2, itu baru satu hadiah, ada lagi satu taw,,,

nie maisarah bagi, siap ikat reben depan aku,,haha lawak taw diorang nie..

by the way, thanks bagi hadiah,,terharu sangat...siap belikan kek lagi untuk sambut birthday saya yang dah meningkat dewasa dan membesar ini,,untuk coklat kissess, nadia kang kita kongsi k..ingat nak mkn mlm td, tapi dah tido lak =P



5 comments:

  1. bestnyeee hehe..mkn coklat smpi gmok k hehe

    ReplyDelete
  2. rina....gemok perlahan sikit ea..haha
    sal..best2..thx,,,

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt hadiah.. siap wat surprise lg tu..huhuhu

    HEpi belated besday mieza!!

    ReplyDelete