11 August 2010

first day puasa

hai..amacam puasa hari nie?
boleh bertahan tak?
dah besar takkan tak boleh bertahan kan??
tapi yang bercuti tue dimaafkan,,hehe

aku bangun sahur tadi minum air milo dengan makan biskut je =)
diet2,,hahaha
padahal pemalas nak masak =P memang dasar pemalas, buat air pon guna 3in1, dah beli siap2 masa balik melaka hari tue =)

alah, dah kawin nanti aku bangun lar pagi masak sahur,,kan ahmad farrid kan *ayat jer =P

bangun-bangun pagi pulak, dah terpikir nak makan kat kedai tanjung lepas kelas,,,hahaha padahal puasa, dasar kuuaaaattt makan,,eh, jangan gelak2 ok...memang gini lar gayak nya orang kuat makan, bangun tidur terus fikir mahu makan di mana...nasib baik tak bangun terus minum air =P

kat kelas tadi pulak, classmate aku dah bukak sweets nak makan, nasib baik orang sebelah ingatkan, kalau tidak confirm dah masuk mulut...

maklumlah first day, tak ingat yang kita sedang menjalani ibadah puasa =)
kepada yang diluar sana, teruskan berpuasa ok..

Assalammualaikum..




2 comments:

  1. haha...dh bukak gula2..terlupa xpe..hehe..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete