16 August 2010

happy 2nd anniversary


happy 2nd anniversary...

tak sangka dah 2 tahun hubungan kami, semoga relationship yang kami bina nie berkekalan hingga ke akhir hayat hendak nya =) amiinnn...

terima kasih ahmad farrid for being my boyfriend,
terima kasih sebab happykan saya...
terima kasih kerana bersabar dengan saya yang #$@#%$#@ tak tahu nak cakap macam mana =P...

terima kasih...terima kasih..
terima kasih atas segalanya...dan juga minta maaf atas segalanya =)

happy 2nd anniversary....
sayang ahmad farrid!

tak romantik lansung =P


so far saya paling suka gambar saya berbaju kurung dan farrid ber't-shirt'...
sopan je saya tengok =) awww...

lagi pon dah lama tak tangkap gambar berdua, dah ada camera besar asik tangkap gambar sorang-sorang jer dengan permandangan jer..ada tripod pon tak guna taw, simpan je tripod dalam bonet =P

dan saya teringin nak tangkap gambar kat studio, saya berbaju kurung dan farrid berbaju melayu...mesti comel kan? =)




6 comments:

  1. wollah~ semoga bahagia ke akhir hayat =)

    cepat2 la kawen. sila jemput saya.. hehe =P

    ReplyDelete
  2. wah!!

    hepi second anniversary emmy!!:)

    semoga berbahgia k! jangan gaduh2 selalu..hehe

    ReplyDelete
  3. happy second anniversary awk!! moga jodoh hgg akhir hatat!

    fink!fink! i loike fink! *wink

    ReplyDelete
  4. aminnnnnn.....talam sukalah tgk korang berdua ni...sepadan!

    ReplyDelete
  5. trima kasih kepada semua atas segala doa dan ucapan..i'm very appreciate it..thank you!!

    ReplyDelete