16 August 2009

SeTahuN SuDaH

aku dan die setahun sudah,,,
tp baru setahun, mcm-mcm lagi yang kami belom lalui..

ok, first nak jaja gambar dulu..

nie pic yang mula-mula kitorang tangkap lepas couple,
walaupon agak kabur, tp gambar nie jugak lar yang aku tatap hari-hari,,hahaha
lagi sekali...hari-hari...

giler angau time tue,,mane tak nye, lme dah wei aku tak tangkap gambar dengan lelaki berdua jer..

baju sama tue bukan aku request nak pakai sama-sama taw,
aku tidak sejiwang sampai tahap itu...
tp itu permintaan ahmad farrid,,,even agak leceh, tiap kali nak keluar dating nak kena cr baju yang sama tp aku suke,,,

then, aku harap relationship yang kami bina nie berkekalan hingga ke akhir hayat... aminn..
daa~~



5 comments:

  1. happy anniversary..
    semoga kekal smpi jinjang pelamin..
    =)

    ReplyDelete
  2. jangan bebulan madu dah...erkk..!!!

    ReplyDelete
  3. be hepi 2gether..
    saling memahami n bertolak ansur..
    baru jadi couple yg hepi..
    huhuhu

    ReplyDelete