09 August 2009

CiKgU EmiEzA

lama dah wei...aku tak tangkap gambar sendiri...
baru nie aku tangkap gambar sendiri time kat kelas...
baru aku sedar yang aku dah semakin t**b**..
bukan tembam, masalah camera hp aku tue..~lalala~
eh..tersebut pulak...
hahaha giler tak nak mengaku..

muka cover wei nak tangkap gambar mana tak nye,motivater nga bercakap kat depan,.


aku nak tunjuk name tag yang aku gune tue jer...
nampak tak??
besar kan?? macam cikgu,,hehe

kalau setiap kali modul dengan encik sazali, confirm akan gune name tag nie..
aku ada dua da...

name tag gune soletep kertas, then tulis nama atas soletep tue..
bile pakai dah macam cikgu...

jimat guna name tag nie..

daa~~



4 comments:

  1. ku juga ada berg-berg yg besar..
    (double chin)
    tsk (T_T)

    ReplyDelete
  2. Apa khabar, lama tidak singgah kerana sibuk dengan kerja.

    ReplyDelete