15 August 2009

Lame TiDaK BeRtAnDaNg

lame dah wei tak jenguk blog korang,,bukan blog korang je..
blog aku pon aku dah jarang jenguk..hahaha
nak kata bz idok ler...
tp internet ney wat aku sangat menyampah nak bukak,,
siyes wei..

aku pon tak de nak wat pe, as usual as student, g kelas, balik kelas, wat asgment..
brr...nak g dating pon takut, musim h1n1 ney kn...

takut gak nak g tempat ramai org..
aku da r antara salah seorang yang senang nak kena..
so, aku kena be careful lar..
die pon selalu pesan gak kat aku..

if ada selsema ke batuk sikit ke stret g klinik...
aku iye kan aje,,aku ney jenis yang x suke g klinik..
tue yang die risau sgt tue..
(eh,,cop, risau ke?)

hmm sok kitorang nye annivesarry,,,dah setahun dah kitorang bina relationship nie..
kalau tak de h1n1 ney, aku dah g kL da, celebrate annivesarry..

rasa-rasa aku dapat hadiah tak??
aku rsa macam tak je..hee~~

sebab aku pon x bg die hadiah..
bagi kad pon dah memadai kn??

dah lari topik ney,,hee~
layankan ajer,,

daa~~



2 comments:

  1. Kalau tak silap baru minggu lepas blog ni tak update..

    ReplyDelete
  2. alar..kira lama jgak lar tue..hee~~

    ReplyDelete