11 July 2009

CriTa WeeKeNd

yee haa~~
datang kembali..lame da tak update tau..
atas sebab-sebab internet yang sangat slow..
jadi nya,nk bukak blog berejam tp....
ape pon tak dapat..
sangat tension...

jadi malam nie aku cube bersabar,hehe
dapat jugak update dan jalan-jalan kt blog kawan-kawan walaupon agak lembap sebab nye tangan aku macam da getar2 tau tak update blog nie..haha tipu jer..

weekend untuk first week kelas memang lar bosan sebab tak de keje tp cuba bayang kan bile da ade keje...aa...hamik kau..
tak de nye aku nak bersenang lenang macam nie..hehe

nak hilang kan boring aku pon wat puzzle..alar puzzle yang 1000 tue..
bukan puzzle kecik2 taw..

tp...tue bukan puzzle aku..tue puzzle housemate aku,,aku tolong wat kan ajer..hee~~
nak ilang kan bosan yang melanda diriku ini...hee~~

ok,,mula-mula sekali korang devide puzzle korang tue ikut huruf macam nie..

bia nanti senang lar..kira kita boleh buat huruf by huruf lar..
tak da lar berterabur, mahunye mata aku pon berterabur tengok puzzle yang bersepah itu..

lepas tue,buat lar,hehe
buat panuh dgn kesabaran tau,hehe
tapi tak siap lagi..haha cerita beria macam dah siap ~lalala~

itu je lar yang aku wat untuk menghabiskan masa weekend dikala internet slow..

iklan-iklan: lupe nak cite aku g gak ekspo kt kuala dungun,rambang mata aku..tp duit ngak masuk lagi...tunggu lar duit dah masuk nanti..hehe

daa~~


3 comments:

  1. gila arr takde keje...
    takpe.. anggap riadah sudahh...;)

    ReplyDelete
  2. dude: riadah jugak,,riadah otak..hee~~

    pu3_hidayah: hye...

    ReplyDelete