03 December 2010

MuSiM BerKhAtaN

musim berkhatan dah pon bermula,,,
cuti sekolah pon panjang kan...musim kawen ye jugak..
tiap-tiap minggu ada jemputan..oho feeling artis lah i...haha

semalam, adik aku si alip tue sunat di klinik Dr.Halim kat semabok sana..
aku tak ikut...ye lah, aku kan kena jaga adik-adik aku yang lain yang kat rumah nie...
rajin tak aku? ada sape2 nak hantar adik atau anak-anak lagi tak?
area melaka k...yuran boleh dirunding...

ok..dah ini mengarut.. padahal aku duk terbongkang lagi atas katil..
huh,,apa nak jadi lah! (-_-!)


itu lah die adik aku, masa nie baru balik dari klinik, aku laju-laju amik camera nak tangkap gambar =)

itu sesi dalam rumah, kat luar rumah lain pulak cerita nya....


ayeen yang bertungkus lumus tanam serpihan 'bird' yang dipotong,
eh, ye ke potong sikit? hahaha aku tak tahu lah!
malu nak amik tahu...ke malas? hahaha boleeehh??




2 comments:

  1. hehehe.. seronok ke sakit tu? mlm ni pun nak gi ziarah 2 org anak buah yg baru dipotongkan.. hehe..

    ReplyDelete
  2. haha die mmg mcm tue kak..haha

    ReplyDelete