19 May 2010

SAYA NAK MENANG....

BELKIN G WIRELESS MODEM ROUTER!!

viruspadu dot com...
aku rasa bukan aku sorang je selalu baca blog nie...korang pon sama kan?
aku suka baca blog viruspadu sebab penulisan beliau yang bersahaja, sempoi giler dan diselangi oleh wajah-wajah comel anak-anak beliau...an-nisa dan an-nur...

aku mula membaca blog kakak pink nie sejak aku belum mempunyai blog sendiri..
sejak aku terjumpa blog yang sedih menceritakan kisah arwah alesha abriza..
sejak itu aku terus membaca dan membaca...terjurai-jurai air mata aku bila membaca kisah sedih beliau semasa kehilangan puteri sulong...kerana beliau wanita yang cukup tabah,,

sejak itu, aku mula teruskan membaca, hari2 lepas balik kelas,aku membaca seolah-olah membaca novel,,lagi2 bila membaca 'u pink my heart'...seronok kelakar giler...comel jer...hehe secomel kak jemah...

bila aku baca blog akak pink nie hari-hari, tiba-tiba aku terfikir nak buat blog sendiri sebabnya kak jemah nie sungguh baik hati berkongsi pelbagai tutorial...tutorial buat ketupat pon adooo...
dan tercipta lah blog aku nie...selain aku follow blog kak jemah, aku pon ada gak add fb dia,,,ye lah aku suka kan baca blog dia...so, kira nak eratkan silaturrahim lar gitu...eccceeeehhhh....kira kak jemah nie idola aku lar...

teringin jugak aku berjumpa dengan kak jemah face to face sebab dari segi penulisan beliau aku dapat rasakan yang beliau cukup peramah dan mesti banyak jenaka...hehe aku nie sekadar SR sajork di blog beliau, aku kan pemalu...hehe

kenapa saya kena menang BELKIN G WIRELESS MODEM ROUTER??
  • pertama..sebab saya dah nak habis belajar, so sy nak pas broadband saya pada adik saya..dan saya perlukan router tue untuk pasang kat rumah..so, saya tk payah lar nak kena amik turn nak berblogging or main game kat fb..so, semua orang boleh online dalam masa yang sama..baik tak saya...
  • yang kedua pulak, saya duduk melaka..so, senang je nak akak nak bagi, akak tak payah lar nak pos,, saya sanggup turun jasko jumpa akak, selain saya dapat router, saya dapat jugak jumpa akak face to face, jadik nya saya dapat 2 hadiah sekali gus, jumpa akak dan router =)



2 comments:

  1. akak bimbang ko taknak jumpa akak nanti. akak ni garang tau. eceh hahaha

    ReplyDelete