01 February 2010

SaMPai Je GaMbaNg ThEmE pArK

sampai je kat gambang, sekali pintu tak bukak lagi dah...
tapi org yang tunggu kat depan tue, dah ramai, kaunter tiket pon dah bukak time tue..
just tunggu masa untuk serbu jer...

weekdays: 11.00am to 6.oopm
weekends: 10.00am to 6.00pm

kitorang pulak datang hari jumaat kan..
kat dungun weekends tapi kat kuantan weekdays lagi..
thats why tak bukak lagi =P

yang ramai-ramai datang tue mesti org terengganu kan??? kan???


nadia yang sedang berhempas pulas (lah sangat!) mengira-ngira duit kami semua untuk membeli tiket... =)

dewasa: RM19.90
kanak-kanak: RM12.90
alar, harga tube lupe nak tanya =P


yea..kami sudah pakai tag untuk masuk ke theme park..

as usual, makanan daripada luar memang tak boleh bawak masuk kan..
dan harusss lar, staff gambang tue cek beg kitorang...


segala isi dalam tue diorang tgk,, nasib baik perempuan...maluuu i noookkksss..
die taw lar aku pakai size apa..haha

tapi aku rasa lain kali aku nak g mana-mana water park, aku nak gune beg lutsinar jer..
biar nampak dari luar, tak yah nak cek cek beg kan....gituuu... =P



serbu....dah masuk dah...



jam terbaru aku pemberian gambang theme park..
eh, bukan pemberian,,pinjam...hehe
act, nie kunci locker, korang scan je kat locker tue, then locker yang berkenaan akan terbukak...
alar,,contoh nye num locker aku 467, so, locker 467 lar yang akan terbukak lepas korang scan..

cehh..explain bukan main kan...=P macam nak jawab final =P

lagi satu, dalam theme park nie, tak de gune cash taw, kiranya segala yang berkenaan dengan duit akan diuruskan di kaunter tiket..kira kita bank in ( ceh, bank in,huhu~) bp byk duit kite nak, then segala urusan pembelian akan ditolak daripada duit yang kita 'bank in' td..paham tak?
kalau korang tak paham, baca lar sepuloh kali pon sampai paham...ok?

tapi if duit yang kita 'bank in' td tak habis guna, korang boleh lar redeem balik duit korang tue =)
bagus kan? tak de lar, kita hegeh-hegeh bawak RM10 letak dalam poket tym mandi...selamat dan boleh mandi dengan bersuka ria, tak perlu nak asik-asik rasa ada duit tak dalam poket..=)
(mcm pernah buat jer,,haha)



habis kan entry dengan gambar kanak-kanak yang tak seberapa nak rebina nie..=)
next entry apa permainan yang ada kat dalam Gambang Theme Park =)



3 comments:

  1. rase2 sekarang ni hrge die same lg tak??

    ReplyDelete
  2. xtaw lar...i pon baru nk g lagi cuti nie...=)

    ReplyDelete