30 March 2010

WEstern FoOd @ PaKa



chicken chop nie aku punye =)

kami bertiga dikala yuyu pergi mendatingkan diri.. aku bersama mereka..nadia dan maisarah ke restaurant ini...hee~~ kat paka..

mula nya nak makan fries sajork...apa kata org makan ringan2 je,,gitu lar..
sekali sampai sana lain lak menu masing-masing =P
hilang sudah bajet makan masing-masing...rm5 sehari konon..chait..
nampak menu chicken chop jer tak boleh tahan =p dah lama tak makan beb..

aku kalau blackpepper,,memang laju jer..ko kasik lar paper,,aku telan je...kehkeh



aku makan chicken chop..mereka berdua order fish and chip =)

air pulak,..apple juice..
aku pikir mmg betul air jus epal tue...

sekali...

ini dahh...rasa die memang rasa epal dalam botol 2, taw x?
kalu tak ingt pon, korang g lar kat kedai runcit depan rumah, korang carik..ok?
koser aku nak terang kan...gpon korang kan expert tang makanan nie =P



yang kosong tue tempat yuyu..hehe kejam tak kitorang?
tapi time makan nie pk jugak kitorang kat yuyu..

cian kat yuyu, kita mkn best2 kat sini, die makan kt gerai warung jer...

tapi die sikit tak heran tapi die cakap kalau g mcD, die majuk...hahaha
macam-macam lar..


aku menikmati dengan penuh nikmat lar...layaaannnnnzzz..

bak kata farrid,,
"syg memang pantang diajak makan" winkz..




2 comments:

  1. ups..hehe g lar ajak hubby mkn chicken chop..hee~

    ReplyDelete