26 September 2011

MengGEMOKkan diri dengan Rasamas Lagi!!

selagi kupon rasamas tak habis, selagi itu lah aku akan ajak je siapa-siapa makan kat rasamas, hahahaha secara paksa ok! hahaha tipu je lah, aku ajak je sesiapa makan Rasamas,..kupon ni expired 31/10/2010, rugi kan kalau tak guna,kupon makanan nie =P aku kan suka makan, hehe
masa nie aku makan dengan farrid,..

dia makan nasi ayam panggang
aku makan spegeti =)


aku dan spegeti memang tak dapat dipisahkan, my feberet lor..sedap nya......


add on kids meal untuk dapatkan free aiskrim satu scope, tapi lupa nak snap sebab lambat sangat! aku dah habis makan, baru dapat.... nasib baik dapat...
sekarang tak boleh nak komplen sangat, isu saman-saman tengah berleluasa, encik, saya bukan komplen cuma cakap jer =P


dan farrid telah kenalkan aku dengan sesuatu yang sedap ini iaitu "Mango Puding"
rasa dia memang sedap, sesuai untuk pencuci mulut, bila makan dengan susu cair tue, peh...menjilat sudu..
ini harga nya RM1.90, ini je yang aku ingat harga =P sebab macam pelik, murah...

ada lagi sekali aku ajak ain, tapi tak snap gambar...kami pergi berempat...luak jugak kupon aku =)



2 comments:

  1. Nasib baru pegi makan Rasamas hari tu so takdelah mengidam sgt :P

    ReplyDelete
  2. hehe bila lah nk mkn lagi, hehe

    ReplyDelete