24 May 2011

Executive Training

before masuk keje, kami ada executive training for 3 weeks, memang best lar kat sini, trainer best plus sporting dengan kawan-kawan yang sangat-sangat sporting, happy...memang best sangat-sangat! kat dalam kelas pon tak boring, macam-macam benda baru yang aku belajar, kadang-kadang aku terpikir, kenapa lah dulu aku tak pergi kursus soft skill macam nie =|

yang paling best, sepanjang executive training nie, makan adalah FREE!!! tapi berat aku tetap turun 3kg masa nie, mungkin sebab makan ikut masa, maybe.... tapi bukan tang makan free yang sebab utama tapi content training nie memang sangat berguna....

banyak sangat aku belajar, dari bab pemakaian executive, cara bercakap, cara presentation yang bagus, kawal emosi, kenal diri masing-masing...macam-macam lagi lah...sayang sgt nak tinggalkan...serius..

dalam executive training ni ada jugak terselit team building, kitorang buat di lumut, perak...yang pasal team building, akan ku stori mori next entry ok =) yang bab nie paling tak sabar aku nak cerita, ngeh ngeh...




2 comments:

  1. Kursus soft skill best kannn dapat banyak kawan baru :)

    ReplyDelete