19 May 2011

saya kembali!!!

halo semua....huh...

lama betul tak meluahkan perasaan disini...baru saya faham perasaan orang bekerja, memang letih...siang hari penat mengadap komputer, malam nak bukak komputer lagi?? memang tak lar kan....tapi disebab kan blog ini ialah kenangan saya untuk masa hadapan...ingin juga melakar se'post' dua =P bermula nya daripada saya berhenti kerja, mengikuti training di cyberjaya, team building, wedding dan tunang member2, sampai lah saya konvo baru-baru nie,,,cepat ucap tahniah...hehe

ok, next entry kita mulakan cerita kita yang dah berbulan tertinggal....daa~~




2 comments:

  1. wahhh busynyaa pttla lama x nmpk mieza.. hihi. tahniahhh *ucap awal2

    ReplyDelete