24 November 2010

FinaL PreSenTaTion fOr DeGRee

akhir nya, berakhir lah gelaran saya sebagai seorang pelajar sebaik sahaja saya menghabiskan presentation ini tapi..........result tak keluar lagi, kita berdoa je lah semoga semua selamat =)

gambar, plz cerita kan apa yang berlaku...bolleeeehhh??? haha dasar pemalas...

gambar nie selepas oral presentation yang saya kena hentam dengan examiner dan SIG saya..jawab je lah mana yang mampu, nasib baik supervisor saya paham dan tahu kelebihan dan kelemahan saya di tahap mana...terima kasih puan...semasa diploma, saya bukan sepenuh nya belajar in IT, nasib puan paham...saya berterima kasih banyak-banyak...eh, dah lar, ini dah macam buat acknowledgement dalam report...hehe

ini lah poster yang saya maksudkan di previous entry..kalau di teliti betul2 memang nampak saya tampal =P saya memang memilih kale turqoise than pink sebab sistem saya kale turqoise...so, ikut tema lah =)

kami yang suka bergambar, judge ada kat sebelah sana kot time nie, tue yang semua sibuk bergambar =)

sekali lagi kami bersama lecturers =) semua perempuan kan, tak de lah malu nak bergedik-gedik =) tapi tak tahu lah korang dapat cam mana lecturer mana student ke tak..hehe sebab lebih kurang je kan =)

kami lagi...haha...muak lah korang asik tengok gambar kami jer =) tapi kami comel kan? larriiikkkssss......

sebenarnya hati tidak lah seindah yang disangka bila dah habis present nie, selagi belum dapat result, selagi tue hati ku tidak tenteram, ye lah dengan final paper, final project..memang risau sangat, muka memang nampak senyum jer..tapi dalam hati nie, tuhan sahaja yang tahu....hurm~



3 comments:

  1. Wah..dah final presentation ye?
    Gud luck..insyaallah..bakal meraih kejayaan tu.. :)

    ReplyDelete