25 November 2010

Ber"ITALI"an lah kami




semalam saya ada buat pizza 3 keping, nie 2 jer, lagi satu petang baru bakar time mama dengan ayah baru balik, kalau bakar sekarang, alamat tak merasa lah mama dengan ayah..hehe

dah alang-alang buat pizza, saya buat spegeti sekali, barang yang digunakan pon lebih kurang je kan...sup pon ada tp tak buat lah, kang kenyang sangat pulak =P

ini lah makanan kami untuk semalam, memang itali sungguh,,hehe
spegeti pulak boleh tahan sampai malam, kira dinner pon mentedarah spegeti lah...haha
spegeti is my favourite, so aku makan semalam sampai kena tegur...

"makan jer, dagu dah sampai dua"

hahaha ok, tahu..nanti saya diet lah, saya kan dah pakai detox,,hehe

one of three pizzas, sebelah tepi tue saya letak cheese di dalam nya, tue yang nampak gemok, hehe

spegeti ialah masakan di saat2 akhir, ambil harriz dari tempat mengaji, terus singgah family store beli mi dengan sos spegeti, sebab yang lain tue sume sama dengan pizza.....

so, semalam ber"ITALI" lah kami....hari ni menggigil cari nasi....haha dasar perut orang melayu kan nasi jugak yang dicari....



5 comments:

  1. waa...
    pizza:)

    lumayan kalau makan ptg2 nie

    ReplyDelete
  2. pndai nyer mieza uat..hehe..sedap je nmpk tym lapo2 nie..

    ReplyDelete
  3. mmg sah kuat makan.. huhuhu...

    ReplyDelete
  4. een...nak ea? buat lah sendiri..haha

    ieyka..tak delah pandai
    sangat...biasa jer...malu lah!

    kak mekchu...now you know that...haha

    ReplyDelete