03 October 2010

AKU MALUUU


sebab tak lebih dari 2jam je contest nie nak habis, aku pon laju2 lah type contest nie...bagi sesape yang alert, aku dah cerita kisah nie satu masa dulu, tapi aku nak cerita jugak,

kalau aku tak silap, kejadian nie berlaku masa bulan puasa hari tue..aku dengan mama khusyuk mencari sos di salah sebuah layout sos di mydin, melaka...aloh..mydin yang besar kt melaka tue....bila dah jumpe jer sos yang aku cari tue, mesti lah sos cili, thai dan tomato =) aku terus menuju ke troli, letakkan botol-botol sos yang banyak itu, lantas menolak troli ke arah mama yang tidak jauh dari situ...

aku dengan nada menjerit..
"tolong tarik nie ma,,,beeraaaatttt!!" jeritku

tapi mama hanya mampu membiarkan aku terkontang kanting menolak troli yang berat itu..

terdengar suara lelaki di belakang...
"kak, kak"

aku ignore panggilan tersebut, dan terus menolak troli ke arah mama...
sekali lagi...
"kak, kak"

well, aku memang sombong dengan orang yang tak kenal nie, malas nak toleh, so, kalau korang nak tegur aku panggil lah adik manis ke, baru aku toleh dengan manjanya....larrrikkkkss...

sekali lagi

"kak, akak salah tolak troli tue"
"eh, ye ke? sorry"

terus ambil sos yang aku letakkan dalam troli lelaki tersebut dan mengambil troli aku yang tidak jauh dari situ..
oho, malu giler beb, dah lar sombong orang panggil tak toleh, perasan orang nak berkenalan lah tue....hahaha tibe-tibe tolak troli orang lain, patut lah troli die berat semacam =P

itu lah kisah malu saya...hihi...
sempat lagi ke nak tag erk? sebab contest tutup hari nie taw...
hurm~

kalau korang baca blog aku, ada pengalaman yang memalukan diri anda dan belum kul12 lagi, buat taw contest nie =)




3 comments:

  1. heheheh.. kila dtg amik link ye.terima kasih sangat sudi join

    ReplyDelete
  2. heheheh.. kila dtg amik link ye.terima kasih sangat sudi join

    ReplyDelete