10 February 2011

Putree Sejinjang Contest

macam dah lama tak join contest taw...
hari nie terbukak pulak hati nak join contest, so saya nak cuba jawab teka teki putree sejinjang =)

teka teki :

"Ada seorang lelaki bisu ni berhajat nak tukarkan diri dia dari seorang yang bisu kepada yang boleh bercakap...jadi if lah si bisu ni dah boleh bercakapkan, korang rasa apa ayat pertama yang akan keluar dari mulut dia?? "

jawapan saya :

"apa aku nak cakap nie?"

kalau yang lain nak join, sila ke blog putree sejinjang ye....kat sana siap ada syarat-syarat before masuk contest, terjah taw! due date lambat lagi...20 Februari 2011....jom join...




3 comments:

  1. thanks yunk sbb sudi join contest tilla tu ekk..:)

    ReplyDelete
  2. tilla...welcome..mintaq2 betul jawapan tue..hihi

    peanut..thx darl!

    ReplyDelete