12 June 2015

Makan Makan Di Sushi King.

Disebabkan sejak dua menjak ni, tekak ni suka nau makan sushi, hidung pon dah bau bau seaweed je ni.. haha makan sushi pon style makan sushi dekat jusco yang rm1 tu.. haha

Nak makan kat Sushi King tak berapa nak pandai , tapi makan sushi pandai..  So, Maisarah plan nak belanja kitorang berempat ni makan Sushi King sempena tolong dia masa tunang hari tu. Kitorang plan g makan dekat MidValley, since macam tengah tengah and senang kitorang nak jumpa.

Masa memula masuk , macam jakun.. haha order pula pakai ipad, senang takpayah nak panggil panggil, tekan je kat ipad tu. Time ni jugak lah baru tau harga sushi ni ikut warna pinggan.. hahaha

Si Yuyu dengan Nadia tak pandai makan sushi, tak tau lah diorang kenyang ke tak.. hahaha
Saya dengan Maisarah , kejap kejap amik , kejap kejap amik.. hahaha

 
Ini yang mula mula amik, belum start makan lagi. Minum pula, kitorang order green tea ice. Kongsi 4 org. Cukup pulak tu.

 
Maisarah yang pakai tudung cekelat tu 'Banker' kami.. haha Yang tudung pink tu lah yuyu.

 
Nadia dan saya (tuan tanah) . Tu nampak tak air green tea kat sebelah tu, cukup untuk 4orang makan.

Haish, masa mengarang ayat ni pon, hidung dah terbau bau seaweed.. dap dap

Terima kasih Maisarah , Nadia dan Yuyu . Next time kita pergi makan kat restoran korea k.. hee Terima kasih juga sebab ajar makan dekat Sushi King, haha terus ajak Farrid makan Sushi King kat Melaka tp feel dia tak sama, haha sebab tak de ipad, kena panggil waiter.. =P


2 comments:

  1. Sushi memang sedap..my husband suka ya amat..jom follow blog saya juga lynnradzi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@zalora.com.my

    Thanks :)

    ReplyDelete