17 May 2013

Rumah Keluarga Haji Sidek #Banting

hehehehe muka exsaited masing masing bila pergi rumah ni, bukan buat apa sangat pon, main tangkap tangkap gambar jer.. tourist sangattt kan.. hahaha


padahal orang banting yang selalu ulang alik tu, tak heran pon.. hehehe
bila terpandang tugu raket nie, terus teringat kartun anak anak sidek, best nya citer tue, ketika zaman kegemilangan keluarga mereka.

time tu Mieza kecik lagi, budak innocent yang tak tahu apa apa, yang tau tengok kartun jer,, haha


baju dah cantik dah tapi tengok tang bawah, seliper pulak.. out!

tak terniat pon nak pergi sini, tapi sebab terletak kat trafic light, kereta berhenti, terus ternampak tugu nie, terus cakap kat hubby, nanti kita pergi tangkap gambar ea.. hehehe tourist sangat =P

No comments:

Post a Comment