09 May 2013

Makan Makan di Manhatten Fish Market

celebrate sempena 8bulan usia perkahwinan kami, sebulan sekali je pon makan makan besar ni kan..
tapi kali ni, kitorang beli guna groupon, kehkeh.. makan kat Manhatten Fish Market, Alamanda Putrajaya

RM49 ko, siapa tak nak, kitorang pulak makan macam setahun tak makan, kahkah
dari pagi memang simpan perut nak makan kat manhatten ni punya pasal..

 
poyo poyo jer tengok menu, padahal guna groupon memang dah ditetapkan menu nya, tapi mana tau kalau nak amik extra food kan... dasar kuat makan.... nasib baik tak order extra food, sebab food yang ada pon dah sedia banyak..

Alang alang kepalang, kami guna sekali coupon yang value rm18,
 
bila datang sekali, hambik kau, air sampai 3gelas.. tengok orang sebelah, ada 4orang anak beranak, kongsi 2 gelas air, mungkin guna groupon jugak kot,, rasa nak bagi jer satu air kitorang kat diorang..


 
 encik hubby makan fish jer, ada satu lagi menu.. tak ada dalam gambar.

 
 mieza makan set platter nie,
Alhamdulillah, habis jugak kami makan, tak sia sia kosongkan perut daripada pagi..

total lost : RM49 + RM18 =  RM67
bulan depan punya restaurant pon kitorang dah beli dah.. =P
beli kat groupon jugak... boleh jadik duta groupon nie.. sila amik saya jadi duta pls...haha

1 comment:

  1. hurmmm menarik, banyak menunya dalam groupon tu ek

    ReplyDelete