22 October 2012

tiada kek

Tiada kek untuk minggu ni..
Tak sempat nak buat..

Mieza : kek marble tu ada lg?
Hubby : ada..

nasib baik ada lagi, ada lah untuk bekalan si dia minggu ni..
Walaupun kami berjauhan, mieza kalau boleh nak hari hari dia dpt makan makanan yang mieza buat.. Even kek, hope dia mkn.. Mieza tak romantik + manja but mieza akan cuba yang terbaik untuk tambat hati suami..
Doakan yang terbaik untuk kami.. ;-)
Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

  1. Hehe sweetnya idea walaupun duduk berjauhan tapi nak suami makan air tangan Mieza hari hari. Apa kata nanti cubalah buat popia nestum ke apa kudap2 ke kan, bolehla husband Mieza makan hari hari jugak :)

    ReplyDelete
  2. aah kan =) menarik jugak tu =)

    ReplyDelete