14 April 2010

NZa WEDDING CONTEST

disamping kebizian aku yang melampau sempat jugak aku masuk contest,,clap clap..
contest ini dianjurkan oleh PRINCESS N sempena perkahwinan beliau tak lama lagi..

contest ni tak susah, senang jer,,korang cuma perlu edit gambar dan beri ucapan...
seee...very the easy rite??? hee~~
due date nak dekat dah 16 April nie, cepat-cepat sebelum terlambat...
click untuk maklumat lanjut,,click taw..jangan tak click..

ini lah hasil editan aku...sangat simple, sebab aku bukan pandai bab edit2 gambar nie,gatal je nak masuk....nah,,hope kak N suka..=)

dan dikesempatan saya mencuri masa untuk mengucapkan..

selamat pengantin baru kepada Princess N dan Prince Za..
semoga kekal hingga ke akhir hayat...aminnn...

sebab kak N nie suka kale pink,
saya buat wish special untuk akak kale pink (nie ayt bodek nak menang ke apa??? =P)
kalau ada kesempatan teringin jugak saya ke majlis perkahwinan akak...=)
nak jugak tengok real, asik tgk kat blog jer..hehe

daa~~




2 comments:

  1. selamat pengantin baru..moga kekal hingga ke ahor hayat...

    ReplyDelete