24 January 2014

Baki TAPEM dah tinggal sikit.. yeay!

Permohonan diskaun 25% untuk pinjaman pendidikan diluluskan... yeay!
Syukur Alhamdulillah....

Ingatkan lama lah diorang nak proses, sebab tunggu call, tak ada pulak call..
Rupanya sekejap jer.. mieza hantar last week, this week dah update.
Nie mieza saja login, memang dah update.. yahoo!

So, start bulan ni dah bayar amaun baru lah.
Dah tinggal sikit dah baki pinjaman, kalau nak buat full settlement, dapat lagi diskaun 20%, macam menarik.. akan dibawa ke tengah... akan difikir fikir kan..

2 comments:

  1. Salam..nk tnya tok permohonan diskaun kene bt srt ke atau dier srh isi form je nnti

    ReplyDelete
  2. untuk ipts berapa yee pinjaman yg dia bagi

    ReplyDelete