29 October 2013

Makan Makan di Dubu Dubu, One Utama

lagi sekali, makan besar makan makanan korea... dah kenapa? selalu sangat makan makanan korea.. hehe Masa nak order, semua nampak menarik, rasa nak order semua jer... tapi perut ni kecil jer, mana lah boleh nak sumbat semua...

Kali ni kitorang ke Dubu Dubu, One Utama dekat dengan Selayang, so ke sana lah kita pergi.. =)
Mieza dengan Farrid kitorang berdua ambil set, makanan ruji orang Malaysia kan nasi.. so ambil lah nasi, nak makan bibimbap, hari tu dah rasa kat bulgogi, kali ni kita rasa lain lah pulak...

Farrid amik Korean Spicy Wing...
Mieza pulak Toppokki Soondubu Jigae , sebenarnya lebih nak rasa rice cake dia jer, hehe
rice cake dia sedap, kenyal kenyal lembut
 
3 side dishes kat bawah sekali itu ialah side dishes wajib kalau kita amik set, bersama sama dengan nasik kale pepel tue..
Ayam belah atas kanan tu, farrid punya maincourse, Korean Spicy Wing,
yang belah kiri tu pulak Toppokki Soondubu Jigae, tak menarik macam dalam gambar sebab isi isi dia semua tenggelam kat dalam sup.. hehe

 
Menu sampingan Korean Pancake, memang sedap, Pancake ni officemate yang suggest suruh amik, dan rasa dia memang sedap, plus dengan sambal dia tue.. sedap!
Total lost : cuma RM64.05
Seperti biasa, gambar kami mesti kabur.. hahaha tapi takpe ada jugak yang nak tolong tangkapkan gambar... terima kasih staff Dubu Dubu..

Next Makan Makan, kena tunggu gaji bulan November..

2 comments:

  1. menarik, belum penah cuba lagi makan dekat sini

    ReplyDelete
  2. Try lah ann.. sedapp! Harga pon berbaloi =)

    ReplyDelete