26 September 2012

Happy Birthday Cinta Hati

Sebab hari tu sibuk dengan wedding and keje serabut di ofis... blog ni lama lah yang terabai, walhal ada je blogger-droid,,, dush dush.. dulu macam berangan dah ada smart phone dah senang nak update blog, before tido boleh lar update, tapi angan angan tinggal angan angan, bila dah dapat bantal, selamat lah kroh kroh..

ini baru lah terhegeh hegeh nak cerita kisah besday sebelum bergelar suami isteri, Happy Belated Besday dah ni..tak ada plan birthday party serprise serprise pon, hadiah pon tak tahu nak bagi apa, senang senang belanja makan je lah, belanja makan buka puasa kat johny



kitorang boleh main masak masak jugak kat sini, sebab first plan nak makan kat seoul garden since mieza tak pernah makan kat seoul kan, eh ni nak sambut besday siapa ni, i pulak over.. sepatutnya bawak farrid makan kat tempat yang dia tak pernah makan, lalalaa tapi sebab seoul garden dah full house, kita tukar arah ke johnny, boleh lar main masak masak jugak kan.. next time kita makan kat seoul tau syg.. 

 

diet masa ni, tak ada nya nak minum ais, minum pon air panas jer, kat johnny pon minum teh o panas, tak keelllaasss betul... 


tak ada apa pon mieza bagi tahun ni, sekadar kek sepotong, sekeping kad dan seutus doa semoga bie panjang umur dan dimurahkan rezeki, semoga cinta yang kita semai selama ini diberkati olehNya... amin...

another wish, bie refer kat kad je lah =)

on the that day, masa 09082012 tu masa weekdays kan, mieza tak boleh nak balik melaka celebrate besday Farrid, ini je yang mampu Mieza buat untuk menunjukkan yang mieza ingat besday beliau..

pos coklat oreo kat ofis beliau, risau betul coklat tak sampai masa 09082012 tu tau, sekali Farris wasap gambar and say thank you... mieza lega sikit dah sampai, coklat dah berterabur dah tau..

 

mieza paksa farrid tangkap gambar lagi, ekceli saje bagi cenggitu, suh dia main pazel susun susun... maka terjadi lah seperti di bawah.. sebab masa order ni, tak tahu pon rupa mcmmana, main order jer janji sedap =)

 
pandai bie susun

No comments:

Post a Comment