11 April 2013

Koleksi Baju Kurung & Border Lace

nak kata koleksi tu tak lah sebab baru ada 2baju yang ada border lace,,poyo jer nak kata collection.. haha
Mula berjinak jinak dengan baju kosong dan letakkan sedikit border lace dan kalau dapat men'rajin'kan diri mesti boleh letak pearl banyak banyak...

Tapi kalau rajin lah =P

masa wedding member di Kelantan tempoh hari, mieza sempat letak kat bawah tu jer, nak jahit yang tue pon makan masa, oh,, saya bukan peminat dunia jahitan =P
curik daripada facebook kay helena ,, hee


kali ni buat baju peplum
ini pulak sempat lah jahit dekat pinggang dengan tangan, itu pon mintaq tolong mama jahit kan =P
alang alang dah balik melaka, lagipon mama jahit laju,, hee

semua border lace ni mieza beli online di border lace cantik dan memang cantik serta banyak pilihan!

2 comments: