30 November 2009

SeNaRiO tHe MoVie 2

adik midah, ini cerita senario...hehe



aku dah tengok movie nie minggu lepas,
not bad but sekejap sangat lar..
aku baru nak panas-panas kan buntut kat panggung,
sekali dah habis lar, hehe

dan sekarang tak sabar nak tengok new moon, hee~
ada sesiapa nak teman aku tgk??
angkat tangan....



BaRU Nak wiSh SaLam AidiLaDhA, tAk TeRLamBat LaGi kan?

selamat hari raya aidiladha...
korang pe cer?? sihat?
aku macam nie je lar tp sakit kepala aku menyerang semula..

lama dah tak menjengah blog ku yang usang ini...hihi..
abg spider pon br je nk buat sarang..

hmmm..act aku baru balik dari kampung semalam,ingat boleh lar online kat kampung tp hampeh tak dapat searching langsung,maka banyak lar cerita yang basi akan muncul nanti..hehe

tunggu~~




25 November 2009

HaRRiz mErAjUk


henset mama masuk air dah lme dah..
aku dah banyak kali bg nasihat, aku nasihat mama??
terbalik nie,hehe bukan apa just nasihat suruh beli hp baru, tak de lar, selalu bising hp die rosak..

kalau aku dah kje boleh lar, aku belikan hp baru, siap 3g ma,org belikan untuk mama..
tapi apakan daya aku masih menuntut ilmu...cehhhh...
a'ah erk annivesarry mama ng ayah pon nak dekat,
nak wat surprise pe erk...hurm~

eh, termasuk entry lain pulak...so, malam td kitorang g tesco beli hp..
aku pon beli kat tesco jugak dulu..
bnyk sikit stall die, biar mama jadi rambang mata nanti, tak taw nak pilih yang mna..hehe

tengah sibuk-sibuk mama merambangkan mata die tengok hp,
adalah si budak kecik nie merajuk....



korang tahu sebab apa? aku pon tak tahu..hehe
ok ok..sebab nye die nak jugak beli hp lar..ini lar budak-budak zaman sekarang..
siap menyangkung koo...tp harriz nie bagus skit, die tak de lar melaung-laung nak brg tue, cuma merajuk, keras-keraskan badan gitu, korang paham tak?
alar,,kalau kita tarik die, die tak gerak pon,hehe paham tak??

then, mama pon mintaq hp lama atie, mama bungkuskan dgn plastik hp baru mama tue, letak dalam poket harriz baru die bangun, hehe
budak-budak kan..

bile dah sampai rumah,

harriz: macam henset atie lar,henset atie mana?
mama: henset atie mama dah jual,hehe

owh..atie pon dapat hp baru jugak, nanti aku buat entry lain, mama dengan atie beli hp apa...
hehe sebab aku lupa model apa...~lalala~




KoLaM ReNaNg


semalam adalah hari yang sangat mencabar tahap kesabaran ku...uish...
tengah aku syok-syok masak kat dapur,

boleh budak-budak nie main air kat depan, patut lar air kecik jer kat dapur,
habis lantai penuh dengan air, tak masuk dalam rumah lagi,
aku selaku kakak yang baik a.k.a suri rumah sepenuh masa,,hehe
dah taknak dah cakap bibik, suri rumah ok..praktis2,,hehe

telah bertukar menjadi raksasa yang garang dan telah singgah dua cubitan setiap seorang pada budak-budak nie, takde diskaun-diskaun,,hehe
dan dan malam td pergi tesco, ayah belikan kolam renang untuk budak-budak nie...

pagi tadi, awal-awal dah bangun nak mandi kolam renang punye pasal, sabar je lar..



siap peace ko, gembira nye budak-budak main air, aku nak jugak main air lama-lama =P



si alip nie lagi lar, pakai google bagai, tak taw lar nak tgk apa kt bwh tue..
jge budak-budak nakal macam nie perlukan suara yang lantang untuk menjerit...

daa~




24 November 2009

TeMaN SiDia MeMbELi KePerLuaN HaRian


fa8: petang nie pergi mana-mana tak?
aku: tak de tp nk g jog..np? (ckp je nk g jog, aku taw mesti die nak ajak aku g membesarkan badan, hehe)
fa8: baru nak ajk g beli keperluan harian.
aku: biasa beli sorang-sorang kan?
fa8: tak biasa pon tapi pergi je lar...(ceh, ayat nak bes, ingat aku tak tahu, chait)
aku: selalu boleh kan beli sorang-sorang? (padahal dalam hati nak jumpe, rinduuu)
fa8: tu selalu, ni tak selalu.
aku: ok, boleh kan g sorang-sorang? tak de org culik punye..
fa8: hmm...ye lar..
aku: good...very good...

alar, dialog kat atas tue sajer jer nk sakat fa8 padahal dalam hati nie memang aku nak teman, nak jumpe sangat, rinduuuu...



abaikan muka aku yang pucat tanpa mekap tue, siap pakai selendang ko, biar lar aku pakai bedak tabur je pon, selendang tetap selendang...

tapi...



aku pakai seliper jepun, jepun tak jepun sangat lar, beli pon kat mydin RM4.50, siap mention harga kooo...siap belah depan die dah terhiris sikit sebab buat brek time berbasikal petang-petang..hehe

tp aku lupa nak tangkap gambar barang-barang yang fa8 beli, keperluan harian die sikit jer tp makanan je lebih, mana lar tak gems...hahaha
gems tue gemok ye kawan-kawan..

bukti tue bukti....
takpe mieza lain kali maybe ingat nak snap..fuh!

dan entry ini disudahi dengan gambar tuan tanah yang berselipar jamban ke mydin, nasib baik fa8 tak ajak g dataran pahlawan ke, kalau tak mahu aku beli seliper cantik sikit,,,



entry tak de motif, tak ada benda nak update, dikala aku bercuti disamping menjadi peneman kepada org, sape nak aku teman lagi? roger k...hehe

good nyte,,daa~




23 November 2009

DapAt JuGak BerEnaM

memang susah kami satu rumah nak tangkap gambar berenam,,
ada je yang menghalang,,
maklum lar tak semua free...

aku kat dungun of course lar free, cinta hati kan dekat melaka...
auwww,,,malu nye ckp pasal cinta hati,,hahaha
tp kdg-kdg aku tak join jgk diorang mkn,,,hehe
i'm on diet kempiskan perut, sila percaya...

aku nak joging tiap-tiap petang tp hujan <----alasan...

ok lar mula-mula meh aku kenal kan housemate aku untuk sem nie..
ye lar, sem depan budak akaun g praktikal, sem depan lg satu pulak ada jugak yang g praktikal bile budak akaun dah blk..
korang paham tak apa yang aku type?
kalau tak paham, buat-buat paham lar k..


yang pakai tudung oren tue maya,budak akaun..
tudung putih tue pulak yuyu selaku coursemate aku, dah nama pon coursemate mesti lar roomate sekali kan..
yang pakai tudung hijau tue pulak sal, budak finance, die roomate aku jugak..
tudung belang-belang ala zebra tue diana, budak marketing..
dan yang tudung hitam tue jiehah, budak akaun..

yang tudung kelabu tue, aku yang comel..hahaha sila muntah ok...
aku tidak menghalang korang untuk muntah hijau,,hehe

so, korang kenal-kenal lar housemate aku..ceh....
sem hari tue kira kali terakhir lar dpat berenam,
sem depan dah tinggal berempat, final sem dah tinggal berlima..
sem nie berenam...

aku dah start rindu kat diorang,,hurm~



20 November 2009

KisAh ZamaN SeKoLaH

tag nie aku curik dari blog rina..hehe bosan wei, so jawab je lar tag nie,,hehe

1. Who were your seatmates?

f1 = hayati samuri
f2 = tak ingt lar, sebab selalu tukar-tukar partner..
f3 = nurul azwin lepas tue amirah sahar
f4 = syafika
f5 = iylia syafiqah
fuh,,ambik ko nme penuh tue..

2. Still remember your English teacher?
lower form, seingt aku, aku pernah belajar english dgn madam hindon,
siap ade kelas tambahan lagi,aku kn lemah english..tsk..

tp ms upper form aku tak ingat lar..adoi.mesti cikgu aku sedih,,tsk..


3. What was your class name?
--> 1 ibnu sina
--> 2 ibnu rushd
--> 3 ibnu rushd
--> 4 sains 15
--> 5 sains 15

4. Who was your love then?
semua lar...kata kawan...

5. Made friends to the lower years?
yup,ada sorang adik angkat time form 5,then masa form 2,dalam bilik tue aku sorang je senior,
so berkawan dgn diorang lar,hee~


6. Had a boyfriend/girlfriend?
ada time form3..alar cinta monyet, org ada, kita nak jugak,,hehe

7. How was your table arrangement in class? ~
masa form1 duduk dua-dua, boy depan, girl belakang..tue yang aku ingat..

8. Made any enemies?
tak de kot..aku friendly lar kat sekolah dulu..

9. What games did you play?
netball semesti nye,,wakil daerah tue type sambil kembang kempis hidung..hehe
yang lain olahraga, kira games jugak ke??

10. Did you buy your lunch?
nop,,dulu dpt duit belanja sikit, maka berserah je mkn kt dining..sedap jugk,hehe
masa kt muar, ingt lagi hari rabu mkn lauk ala-ala western gitu, ayam goreng mcm KFC pastue ada roti,fries...tp sayur die kobis bkn salad..

11. Were you a party animal?
nop..

12. Were you well known in your school?
maybe, sebab aku nakal dulu kat sekolah,,hahaha
kenangan semua tue...tak best lar tak nakal,,hahaha

13. Skip classes?
tak ingat lar, rasa mcm tak de sebab aku duduk asrama tak taw nak lepak mana,,
if ada tmpt lepak maybe aku skip..hee~
eh, ada-ada ingat lagi masa lower form, aku selalu buat-buat demam g klinik sebab tak buat homework..pastue dah naik upper form, tak pernah langsung g klinik kat muar..insaf beb..PMR teruk..

14. Did you get suspended/expelled?
tak ada lar sampai macam tue..

15. Can you sing the school song?
sekarang dah tak ingat lar..

16. What was your favorite subject?
math..kalau tak dapat A, frust sangat taw..sebab subjek nie je dpt tolong naikkan pointer aku..

17. What was your school's full name?
mrsm kuala klawang(lower form) and mrsm muar(upper form)

18. Did you go to the dances? ~
nop..

19. Where did you go most often during breaks?
masa lower form, pergi dewan makan ikut tangga batu caves, time break pon die sediakan makan jugak..
masa upper form pulak, die letak mknan kt taman,dekat sikit,nak g dewan mkn jauh,,

20. If you could go back in time and do it all over, would you?
nak...best nye zaman sekolah,,

21. What do you remember most about 5th year?
macam2..kalau nak senarai kan sampai besok aku still menaip,,hehe

22. Worst memory in 5th year?
time tue mmg worst, tp sekarang semua dah jd kenangan...rindu nye zaman tue...




19 November 2009

2012



2012 best...aku dah tgk dengan fa8 semalam...
mula-mula agak slow sket, tp lme2 syok aku ckp..

aku bg 5bintang untuk movie nie..



TaHNiaH


seperti yang semua org tahu, hari ini result UPSR keluar kn..
so, adik aku adalah one of them..
and congrate to her,even got 4A but ok lar..

her name is Nur Athila Inani..

atleast ko dah berusaha kan..
cuba yang terbaik di masa hadapan, mintaq hadiah kat mama k,,
jangan mintaq kat aku,,,hahaha

kesian ko dapat kakak macam aku, kedekut,hehe
tapi pape pon tahniah k,,aku dah pesan awal-awal kan,
nak hadiah mintaq mama,,

daa~

p/s: tak de dah gambar yang paling cantik sebabnye lappy aku ada pada fa8 lar, kami change lappy,hee~ nie gambar dalam hp, hehe



UdANg GoReNg NesTum



siap mimpi ko lauk nie...
punye lar bersemangat nak mkn lauk udang msk nestum..

maka aku isytiharkan lunch td aku mkn lauk udang masak nestum,hehe
pelik kan?
aku pon pelik..sebenarnye aku tak pernah pon makan tp mama asik cerita je udang msk nestum, tue yang aku terngiang-ngiang sampai mimpi kot,,hehe
nak masak tengahari td stret kol mama tanya macam mana nak msk udang tue..hehe

dalam mimpi aku, aku buat nestum tue macam goreng tepung tapi sebenarnya tak lar..hehe
rasa die? boleh lar tp bau die kuat, bau nestum,hee~~

daa~



PuRPLe

semenjak ayah ku outstation nie...
maka tugas mengambil harriz di tadika telah jatuh ke tgn ku..
dan semalam dgn selambernye aku mengangkut harriz naik kancil dengan memakai seluar tidur tapi aku masih bertudung...
ayah pernah pesan kat aku, kalau pick up harriz bawak duit, die mesti nak beli jajan..
ye,,aku memang bawak duit tp nk singgah kedai runcit je untuk membeli jajan untuk harriz...

dalam kereta memang, sah..harriz memang mintaq jajan "purple"..
aku selaku kakak yang baik, ok.kita beli dekat kedai cina tue..
dalam kepala aku purple nie jajan lar..

parking je depan kedai cina, harriz tak mahu turun,
dia kata "kt sini tak de, ada dekat family store"
aku berkata dalam hati " wah, demand nye budak nie"
macam mana aku nak pergi family store dengan seluar tidor lagi senteng ini..
jatuh lar imej aku sebagai seorang gadis yang ayu...hahaha

tapi aku tak turutkan kata nya..
aku bertanya lagi "purple tue ape?"
"coklat, kopok, gula-gula, mainan" semua dia geleng...

dalam kepala aku pikir keropok choclairs tue kot...
sebab dengan ayah, die selalu beli keropok coklat tue..warna pon purple..
suruh turun kereta, taknak..aku yang kurang kesabaran nie, muka dah bertukar menjadi hijau...huhu~
dalam kereta aku bercubit-cubitan dengan harriz masa drive..

sakit woo die cubit aku..
lebam..die pijak2 kusyen kereta aku..
bila dah sampai rumah, aku tinggalkan die dalam kereta..
kejam sungguh kakak mu ini..hee~ maaf ye harriz..

then, aku pujuk harriz,umpan die main game kat lappy..
dah puas main die masih ingat lagi pada purple..
chait..aku mengelak dan kata "malam kang" dan harriz menjawab.. "malam dah tutup"

tak lupa jugak, aku bagi alasan nak pergi mandi..."tak yah lar mandi"
aku yang dah semakin geram nie..ikut kan saja permintaan hati die pergi ke family store..

dan purple adalah....



waffer dah...adoyai...

aku: harriz, nie bukan purple syg...nie waffer..
harriz: mana harriz tahu,,

gelak aku sorang-sorang..patut lar dekat kedai runcit cina tue tak de..
sabar je lar...




LeLaKi GeDikz

hmm....kamu semua kenal dengan lelaki ini?

ini lelaki sangat gedik woo....
korang tgk lar sendiri die tgh buat apa..



aku taw lar isi minyak, tp dengan siapa,,
nak taw?



of course lar dengan aku..tapi korang nak taw nape aku kata die gedik, sebab die suruh aku teman die pergi isi minyak jer..
chait..kuwang asam punyer olang...
dalam hati aku time nie, die nie nk ajak g beli tiket ke??
ye lar, die ney kadang-kadang suke main-main taw,,eh bukan kadang-kadang..selalu jugak..

sebab nye aku dah plan lepas beli tiket movie nk g cuci mata kat melaka sentral..
cuci mata tgk selendang...
kalau die ikut, tak dapat lar cuci mata..rosak rancangan aku...rosak-rosak..

aku ingat die main-main nak g isi minyak, sekali betul daaa...
aku tetap tak boleh terima...
brrr....manja taw...i likeeee....


18 November 2009

CuTi DaH MuLa

hye..anyone miss me??
tak de? keeeecik hati..
aku taw korang rindu aku kn.. ~lalala~

sangat perasan lar minah ney, macam lar 1malaysia baca blog aku nie..hehe
aku bukan tak nak update, tp sejak aku dah duduk rumah nie,
maksud nye aku dah bermula kerja baru..

sebagai...

bibik tidak bergaji...hehe

aktiviti yang aku lakukan tiap-tiap hari

basuh baju, masak, sapu sampah, mop lantai, sidai baju, lipat baju..
petang baru aku online,,
so, siapa nak bibik baru boleh kol aku..
maid on demand..hehe

aku jugak dah mula berbasikal tiap-tiap petang dgn harriz..hehe

ye lar, peha aku dah makin mengembang..
mintaq-mintaq lar aktiviti aku nie tak hangat-hangat tahi ayam..

korang cuti-cuti buat pe? keje ke?
ok, aku pon keje jugak,,jadi bibik, keje jugak,,hehe

daa~




14 November 2009

tELeTaH SiKeCiL

teringat pulak masa aku balik melaka hari tue,,
masa aku mandikan si harriz nie..korang taw tak sape?
alar, adik aku yang kecik sekali..
yang 5tahun tue..

ok, sambung masa aku mandikan harriz...
boleh dia cakap statement nie kat aku..

"imi, syampu rambut, nanti rambut kuning"

korang paham tak?

kan kita selalu selalu suruh budak-budak gosok gigi dan keluarkan statement macam nie...

"gosok gigi, kalau tak gosok gigi nanti gigi kuning"

so, if tak syampu rambut, rambut lar yang kuning...
adess...bijak betul budak nie..
aplikasi kan apa yang kita selalu cakap..




hAbiS SuDaH



keadaan ini akan terjadi bile menjelang exam..

dan sekarang.........
aku dah habis exam semalam..yee haa~~
merdeka-merdeka...

tapi takut pulak nak tunggu result...
hurm!! macam mane lar hasil nye kan...

kite berdoa jer lar,,

pape pon....kita lupakan sekejap pasal result lar,buku, esemen....
pe lagi??

semua lar pasal belajar-belajar dekat uitm dungun nie..
hilang ingatan pulak aku pasal belajar,,

test,kuiz, esemen??? apa semua tue?
hahaha gelak syaitoonnnn...

apa aku nak buat time cuti nanti??
kursus?? kursus kawen...gatal sudah..

esok aku nak balik melaka..
nak beli satar ke tak erk..pk2 jap...

ke nak paw bapak aku je esok??
hmmm paw jer lar..

duit aku dah simpan untuk makan 'sesuatu'...
sedap nye ,,,,dah lme tak kn 'sesuatu' itu...
teringat2...tidak!!
aku ney kalau teringat dah feeling mcm org mengandung taw, kne carik jugak sampai dapat..

gedikz...ye...aku memang gedik...aku mengaku....
eh..ok lar,,
aku nak kemas-kemas lar apa yang patut...

daa~~




13 November 2009

GiLa 'tHRoUgH My WiNdOw'

gila?? hehe

bukan aku yang gila taw...
tp sekarang aku dah gila dengar lagu ney..

..THROUGH MY WINDOW..

bes nye lagu ney...

comel video clip yg untuk TM tue, sangat comel...
suke-suke...
romantik pon romantik...~lalala~

aku nie adalah seorang yang malas nak upload2 video dgn skrip lagu..
tp untuk lagu ney, aku semangat cari..hehe

korang layan lar k..aku dengar ulang-ulang taw...

video


Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it’s just another day
Telling me why, I’ll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me
Me and you
And we are not alone
Different view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real



LaSt PaPeR

last paper aku jap lagi...yee haa....
paper aku petang nanti,
dan paper yang aku amik ialah C++...

korang taw pe itu C++??

alar, yang cout, cin tue...
korang taw x?? hehe

ney budak it, tak pon engineering belaja kot..
ke ada kos lain yang belajarr??

ntah, aku tak tahu, dan malas nak amik tahu...boley??
ini paper programming lar,,bagi yang minat maybe best..
tp yg xseberapa minat,maybe menganggap ianya sangat susah..

bg aku,ntah...aku tak de lar mnt sgt, tak de tak minat sgt..
minat if program boleh run..
tak minat if program tak boleh run...
hahaha

so, korang doakan aku buat yang terbaik untuk paper ney k..
muwahhhhzzzz cayang korang...hee~~

perangai gedikz dah sampai...
korang layan je lar,,,

nanti aku dah hbs exam, aku akan cuba untuk update sebanyak mungkin...
hahaha mungkin......

ok lar, aku nak bukak-bukak apa yang patut jap..

c++,cin cout void int float..
hee~~ die dah keluar dah term c++..


daa~~




10 November 2009

Ke DuNgUn SeMuLa

aku ney buat negeri melaka tue dah mcm sebelah negeri terengganu jer..
suka suki jer nak balik dungun ke melaka ke selayang ke..
ups...termasuk pulak selayang..hee~~

aku baru lepas makan roti planta..
nyum nyum..
sedap..manis....

minggu depan balik lagi dengan cik kancil saya..
yea..cik kancil balik melaka..
boleh lar aku berjalan dengan suka suki nye biler cik kancil ada kat melaka..
so, kalau nak g jasin tue, setakat air baruk pe de hal..hahaha

tp ayah cakap nak datang amik minggu depan,,
kira nya, ayah datang naik bus,

then, bwk cik kancil saya pulang ke tanah air..huhu~~
aku ingat nak drive sendiri je balik melaka..tp..
die takut aku drive sebab sekarang musim hujan..

takpe, bagus jugak..
ayah dah offer nak drive kan..aku on jer...

ceh..bersuka ria lak..
sekali ayah datang nak teman jer..
huhu~~

aku jugak yang kena drive..chait~~

daa~~




09 November 2009

KaTiL SaYa, KEnaPA AwAk BeGiTu?

macam nie, ada lar satu malam tue, dalam pukul 10 macam tue..
selepas aku melayan sms dari si dia..
bila aku pusing je ke kanan, nak amik feel tido lar konon nye kan...

sekali...pom..bunyik kayu patah...
pom ke bunyik die?
aku pon susah nak translate tp bunyi kayu patah lar..

sekali katil aku patah lar..
aku tidak salah sama sekali taw sambil buat muka tak bersalah...

katil tue yang dah reput..
huhu~~

salah kan katil, tapi bukan salah kan diri sendiri yang dah gems....
ups...cover sket..hahaha

patah bahagian sini, yang aku bulat kan tue, nampak tak?



meh lar aku angkat sikit,


tak nampak jugak..

meh kasik zoom sikit...


yaaahhh....kalau tak nampak jugak,
3kali jumaat lar tue..hehe
aku gurau je k..jangan marah....

cayang korang...
ini adalah umpan biar korang jangan ejek aku...hehe

uwaaa...nak katil baru...tetibe..hee~~

daa~~



Aktiviti MeNgeCat

hari sabtu adalah aktiviti berkeluarga...
maka kitorang amik keputusan untuk kemas bilik tengah dengan stor..
ceh,macam aku dah berkeluarga je bunyik nye..hehe

sejak renovate bilik tue tak pernah pon dikemas..
mama dengan ayah tunggu anak die yang besar blk agak nye~`

dah siap kemas-kemas semua..
dengan bermandi kan habuk yang dah setebal 10 inci..
tipu lar tue kan...hehe

tpp bdn aku memang byk habuk lar...siyes..

aku dengan semangat nye offer diri nak cat dinding tue,,
bapak aku ok jer..

sekali biler aku cat..
peh2...penat giler...

aku: ingatkan cat ney senang..tengok org cat mcm senang jer..
ayah: ko tengok memang lar senang..

sekali kau..hambik...

aku selalu bahagian mengecat ney, aku part touch up dengan cat pagar jer..
tak pernah lagi aku cat gune rolling tue..

dah tertonggeng-tonggeng aku cat ok..
dan ini supervisor aku..hee~~
my dad...



die boleh tukang touch up jer,,chait..

dan keje si kenit nie adalah menepek tapak tangan die kat dinding yang aku dah cat tue..
bertuah punye budak, pastue boleh gelak-gelak..



apa kau ingat comel??

dan berkat kesabaran aku mengecat...
ini lah hasil nya...



sebelah pink dan sebelah lagi purple..
hmm...cantik kale tue..

daa~~



AmBiL GamBAr SenDiRi GuNe HanDFon

pengaruh siapa lar nie??

amik handphone, tangkap gambar sendiri,,hehe


budak-budak zaman sekarang cepat terpengaruh...



BrEakFasT Hari SaBtU

nasi lemak kopi o..

hurm,,dah lama aku nak mkn nasi lemak yang betul-betul sedap taw..
sekali hari sabtu hari tue mama buat nasi lemak..
peh mengancam gitu...time kasih banyak-banyak mama..
macam taw2 jer,,hehe



mama aku masak nasi lemak, aku tukang goreng telur jer..
macam nie lar anak yang rajin..haha

selain telur, ada jugak ayam goreng rempah..


sedap..nyum-nyum...

diselangi pulak dengan kopi o..



feveret-feveret...

macam orang tua kan?
layan kan je lar,,

janji aku dapat makan nasi lemak dengan kopi o..

daa~